Reviews

Average Rating: 4.9 stars (based on 48 ratings)

REVIEWS

Heerlijk weekendje weg

Afgelopen weekend verbleven we bij Marja en Anneke. De kamer was schitterend, echt van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de enorme gastvrijheid en onze kinderen vonden het heel leuk om met Fleur, de super lieve hond, te knuffelen. Het ontbijt was heerlijk! We hebben het heel erg naar onze zin gehad en komen zeker nog eens terug!

Groetjes Remco, Leonne, Jayda en Danée

Familie Kieft
21 juli 2019

Sehr schöne Unterkunft!!

Herzliche Vermieter, die keinen Wunsch offen lassen! Gepflegte Einrichtung mit vielen liebevollen Details, dazu ein außerordentlich gutes Frühstück. Was will man mehr?
Ich komme wieder!!
Martina Pusch

Martina
20 mei 2019

Voortreffelijk

Gaber , mei 2019
Das B&B hat ein super Lage direkt am Strand.( 7 min Fußweg) Die Zimmer sind sehr modern eingerichtet und bieten genug Platz. Die Gastgeber sind außerordentlich freundlich und sehr zuvorkommend. Immer wieder gerne!

Florian Gaber
6 mei 2019

Tolle Zeit

Corinna und Frank, April 2019

Wir haben wieder eine tolle Zeit hier verbracht.Vielen Dank.

Frank und Carina
5 mei 2019

Urlaub v. 13.-19.08.2018

“Wir haben wieder eine wunderschöne Woche in Groote Keeten in Anneke und Maja und Fleurtje verbracht, es war wunderbar, das Wetter war super und das Frühstück war lecker. Von uns gibt es fünf? ???????????????????
Wir werden auf jeden Fall wiederkommen.
Herzliche Grüße, Ursula und Rainer “

Ursula &Rainer
19 augustus 2018

Aangenaam

Wij hebben een paar heel aangename dagen doorgebracht in Bed en Breakfast de Riethof.
De kamer was heel fijn. Het ontbijt was overvloedig en erg lekker.Een fijn plekje op een rustige locatie. Wij komen zeker terug.
Hans en Marianne Roorda
12 augustus 2018

24-26.05.2018

“Wir haben eine Übernachtung in einem kleinen Zimmer gebucht. Bei der Ankunft wurden wir herzlich von Anneke und Marja begrüßt. Nachdem wir unser sauberes und schön eingerichtetes Zimmer bezogen hatten, luden uns Anneke und Marja zu einer Tasse Kaffee auf der Terrasse ein. Ich habe einen sehr gut ausgestatteten Garten gesehen, wir beschlossen, eine Nacht dort zu bleiben, da leider das kleine Zimmer bereits belegt war, wir bekamen das Hauptzimmer ohne Probleme, was schöner und mit einem großen bequemen Bett ausgestattet war. Blick auf den wunderschönen schönen Garten und den Sonnenuntergang. Als wir in der Küche zum Frühstück gingen, waren wir angenehm überrascht, was Anneke uns zum Frühstück bereitete. Wir haben nicht viel Käse einfach nicht vermisst. -ist und sofort wieder dabei schöner Blick in den Garten, natürlich haben wir in Alkmaar gekauft Es war sehr heiß, Anneke und Marja boten uns eine Kühltasche mit Batterien an, die wir dankbar annahmen. zu Fuß erreichbar. Wir können die Unterkunft ohne zu zögern weiterempfehlen. Danke und gute Besserung für Marja.
Wir kommen zurück.
LG Ewa und Christian “

Ewa und Christian
30 mei 2018

Genieten!!

Net terug van 2 nachtjes in De Riethof. Het voelt alsof we een week weg zijn geweest!
Wat hebben wij genoten van het prachtige huis, de sfeervolle tuin en de gastvrijheid en verwennerij! En van superhond Fleur!
Een fijne, gezellige kamer met een heerlijke douche en een prachtig uitzicht op de tuin en de duinen! We hebben het genoegen gehad het overheerlijke ontbijt heerlijk in de zon te kunnen opsmikkelen
Karin en Yvonne
10 mei 2018

Complimenten

Vanuit Limburg komen wij al enige tijd met veel plezier naar Callantsoog en omgeving. De bed and breakfast van Anneke en Marja is echt een aanrader! Mooie, ruime kamers, van alle gemakken voorzien en prachtig gestyled in een beach/Scandinavian style met een vleugje Ibiza look and feel. De laid back sfeer dompelt je onder in een heus bad vol ontspanning. Samen met de prachtige, rustige ligging, een uitstekend ontbijt in (desgewenst) de prachtig onderhouden tuin, de gastvrijheid, warmte en gezelligheid van beide dames, maakt deze B&B tot een prima uitvalsbasis voor enkele dagen ontspannen aan de Noord-Hollandse kust. Ook onze hond Guus genoot ervan met volle teugen. Wij komen hier zeker terug! Met vriendelijke, Limburgse groet.
Twan en Sabrina
6 mei 2018

dik in orde

Deze B&B heeft alles wat je nodig hebt namelijk twee lieve en zorgzame dames die niet alleen een heerlijk ontbijt tevoorschijn toveren maar ook kindvriendelijk en hondvriendelijk zijn. De kamer was dik in orde alsook het zalig bubbelbad .

Groetjes  Jurgen, Sandra, lyano en Flou

Vanopstal
5 november 2017

Gastvrij en attent

Goede B@B. Zeer goed ontbijt, attent en liefdevol opgediend. Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid.
Els en Ger
22 oktober 2017

Volop genieten!

Wat een enorm prettig verblijf, bij 2 zeer gastvrije, lieve vrouwen en nog die leuke enthousiaste hond Fleur! Mooi ingerichte kamer, lekker bed, prachtige tuin en rustige omgeving. Topontbijt, wat een verwennerij! Prima startpunt voor mooie fietstochten. Wij komen graag terug!
Liesbeth en Frank
Liesbeth en Frank
27 augustus 2017

Zeer goede B&B

Ruime kamer , eigen badkamer met douche en bubbelbad . Goede verstelbare bedden met uitzicht op zonsondergang . Heerlijk ontbijt en gastvrije ontvangst. Mooie omgeving en veel te zien.
Al met al een heerlijk B&B voor een heerlijke vakantie !
Gineke en Willem
25 augustus 2017

Zalig

Voor de tweede keer, bij Anneke en Marja geweest.
Wat is het hier fijn,rustig, gemoedelijk en een zeer uitgebreid en lekker ontbijt!
Al met al zalig!
Tot een volgende keer.
Norbert en Bea
18 augustus 2017

Fantastisch

Wat heb ik het fijn gehad bij jullie
Elsje
17 augustus 2017

Unvergessener Urlaub

Wir haben meinen Geburtstag mit einem Kurzurlaub im Riethof verbunden und wurden herzlich von Anneke und Marja begrüßt, die Wohnung ist perfekt ausgestattet und liebevoll eingerichtet, es fehlt an nichts. Am Morgen waren wir vom reichhaltigen und ersten Frühstück angenehm überrascht.
Die Situation ist sehr gut – wir werden auf jeden Fall wiederkommen.

Rolf-Dieter Krause
2 augustus 2017

Urlaub v.15-23.07.2017

Liebe Aneke und liebe Maja mit Fleur, wir hatten wieder einen wunderbaren Aufenthalt im Groote Keeten, es war wunderbar draußen zu frühstücken, wir werden auf jeden Fall wiederkommen, wir fühlten uns wieder zu Hause.
Grüße Ursula und Rainer

Ursula & Rainer
26 juli 2017

Zussen weekend

Hoi Marja en Anneke.
Ook ik wil reageren op het Super mooie Zussen weekend Met Claudia.
Ik wil jullie natuurlijk ook en Cijfer geven voor de goede verzorging, ik geef jullie ook een SUPER VETTE 11
Het is gewoon te gezellig bij jullie, daarom komen wij volgend jaar weer, dan voor de 3de keer!
Dank jullie wel voor alles.

Groetjes van Yvonne.

Yvonne Ottenhoff – Deitz
29 mei 2017

complimenten

Hallo Marja en Anneke,

Ik schrijf hier ook maar nog eens de complimenten op. Alles is super bij jullie, maar dat hadden we al verteld. Maar wil jullie van hier uit nog die 11,5 geven. Tot volgend jaar, laatste weekend van mei. Grs Claudia Yvonne en natuurlijk Charlie

Claudia Deitz
29 mei 2017

heerlijk !! heerlijk !!

“Wir hatten 4 erholsame Ferien in” de Riethof “, wo wir uns befanden
Zimmer 1 ist ein sehr geräumiges Zimmer mit eigenem Bad
mit einem schönen Blick auf die Dünen mit einem wunderschönen Sonnenuntergang.
Frühstück mit frischen Zutaten und frisch gepresstem Orangensaft
Nicht zu vergessen Anneke und Marja in ihrer stilvoll eingerichteten Küche und ihrem Wohnzimmer. Am Frühstückstisch haben Sie immer noch einen malerischen Blick auf den wunderschön angelegten Garten und Ihren treuen Hund Fleur
wir wurden herzlich begrüßt und fühlten uns sehr zu hause,
Wir werden auf jeden Fall wieder bei Anneke und Marja Urlaub machen. “Die Kundenbewertung wurde automatisch aus dem Deutschen übersetzt.

Regina & Ansgar
29 mei 2017

Schönen urlaub

“Anneke und Maja haben uns sofort super freundlich empfangen.
In dem liebevoll eingerichteten Haus haben wir uns sofort super wohl gefühlt.
Besonders positiv sind die super Lage zum Strand und das gesunde Frühstück, das lecker ist 🙂
Gerne nehmen wir einen weiteren Urlaub mit, denn es war Entspannung pur für Sie 🙂

Danke
Luise und Leon “

Luise Knollmann
12 mei 2017

Super!

Onze eerste B&B ervaring, maar zeker niet de laatste! Wat een heerlijke plek en wat een gastvrijheid. Het ontbijt was waanzinnig lekker, vers en overvloedig. We zullen jullie zeker aanbevelen!
Jaap & Dorien
1 april 2017

vom 08.08-14.08.2016

“Wir hatten wieder eine tolle Woche in Groote Keeten mit Anneke, Maja und Fleur
Leider war das Wetter nicht so toll, aber wir haben trotzdem viel gelacht. Wieder einmal wurden wir mit einem tollen Frühstück verwöhnt !!!!!!!!!!! (Tip Ivan)
Wir werden auf jeden Fall wiederkommen !!!! 😉
Herzliche Grüße Ursula und Rainer “

Ursula & Rainer Feldmann
14 augustus 2016

Welkom

Wat een ontvangst. Een kop koffie of thee om even bij te komen van de reis.
Super vriendelijke eigenaresses die snappen waar je voor komt. Rust en genieten.
Dat hebben we gedaan. Een heerlijk vers ontbijt als slot.
Wij bevelen deze B&B van harte aan.
Tot in augustus, dan komen we weer genieten van jullie gastvrijheid.
Chantal & Maarten
5 juli 2016

Geweldig

Ik ben met mijn zus een weekendje bij jullie geweest. Het was geweldig bij jullie!!! Een mooie kamer, een heel goed ontbijt, en natuurlijk was mijn hond welkom, Ik weet zeker dat wij nog een keer terug komen, want jullie waren super!!! Grs Claudia Yvonne en natuurlijk een poot van Charlie voor jullie en Fleur
Claudia Deitz
29 mei 2016

Genoten van een nachtje weg

Vanwege een 65jarig verjaardagsfeestje van de familie in groote keet wilden we graag ergens in de buurt blijven slapen. Anneke en Marja hadden voor ons een mooie kamer met alle faciliteiten die nodig zijn voor  even goed tot rust komen. Smorgens verwelkomt met een heerlijk ontbijt met verse broodjes en fruit. Het uitzicht vanuit de keuken naar de tuin geeft een heel landelijk gevoel vanuit ons slaapkamerraam kon je genieten van de mooie horizon met in deze periode alle bloemen in bloei. We hebben genoten van jullie gastvrijheid! En komen zeker nog een keer met het gezin langs. Dank jullie wel
Dionne en Martijn van den Ham
23 april 2016

Wundervoller Urlaub !

Wir haben die Gastfreundschaft von Anneke und Marja vom 16.-18.04.16 sehr genossen! Sogar unser Hund Henry wurde von allen herzlich empfangen. Besonders positiv war das große Zimmer mit dem großen Bad und dem liebevoll zubereiteten Frühstück! Wir würden jederzeit wieder hinfahren, weil es für uns pure Entspannung war! DANKE und bis bald: p

Jens und Andrea
20 april 2016

Radeln und Blumen

Wir waren vom 10.04.16 – 16.04.16 bereits das zweite Mal bei Euch.
Auch diesmal waren wir restlos begeistert den tollen Service rund um den Gast.
Wir haben viele Ausflugtipps bekommen.Vielen lieben Dank an Anneke, Marja und Fleur, wir kommen bestimmt wieder.
Karin und Peter
17 april 2016

Wat een gastvrijheid. Genieten!

Vorig jaar kwam ik tijdens een strandwandeling met onze hond Noa, Marja en haar hond Fleur tegen. Zij maakte mij attent op de site B & B de Riethof. Dit Paasweekend hebben wij gebruik gemaakt van deze B & B en het was nog beter als de site liet zien. Wat hebben wij genoten van het verblijf op kamer 1 . Ruim, netjes, mooie badkamer met een schitterend bad, vanuit het grote bed uitzicht op de duinen en de mooi onderhouden tuin. Maar vooral de gastvrijheid met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Noa heeft heerlijk met Fleur in de tuin kunnen rennen en spelen.
Voor iedereen zeker een verblijf om naar toe te gaan.
Anneke en Marja dank voor jullie gastvrijheid . Wij komen zeker nog een keer terug.
Ad en Marga Bos (en Noa)
29 maart 2016

alleen maar lof!

Wat een genot om bij jullie te gast te mogen zijn!
We werden hartelijk ontvangen door Marja en Anneke en ook hun hond Fleur kwam ons even begroeten.
Na een lekkere kop koffie in de sfeervolle leefkeuken werden we naar onze kamer begeleid.
Wij hadden kamer twee die erg gezellig is ingericht met een prachtig uitzicht op de duinen.
Na een heerlijke en vooral rustige nacht werden we de volgende ochtend erg verblijd met een zeer uitgebreid ontbijt waaraan werkelijk niks ontbrak!
Na het ontbijt zijn we nog even lekker in hun tuin gaan zitten, wat een plaatje!

Marja en Anneke bedankt voor het "huiselijk" gevoel en goede zorgen en zeker tot een volgende keer!

Erna en Jolanda
2 september 2015

op en top genieten

Wij waren 2 nachten in Bed & Breakfast de Riethof in kamer 1. een hele mooie,ruime kamer die heel smaakvol is ingericht. De badkamer is ook groot met een heerlijke bubbelbad. Het hele huis is heel mooi en smaakvol ingericht en gedecoreerd.De tuin is een plaatje! Het ontbijt is fantastisch!!! vers fruit, joghurt en nog veeeeel meer. Al met al is deze bed & breakfast een echte aanrader. Een prachtige omgeving en vlakbij het strand. Dit was voor ons de tweede keer en zeker niet de laatste keer.
Bedankt voor jullie gastvrijheid en een dikke knuffel aan Fleurtje van Malou.
Dieter & Ingrid
30 augustus 2015

Ein Geheimtipp

Wir waren im Juli für 5 Tage in Zimmer 1 mit einem Erwachsenen und zwei Kindern. Es ist ein tolles Zimmer mit einem geräumigen Badezimmer. Das gesamte Haus ist sehr liebevoll eingerichtet und die Gastgeber sind sehr hilfsbereit und herzlich. Das Frühstück wird mit frischen Zutaten zubereitet und ist sehr lecker. Der Riethof ist für mich ein echter Geheimtipp!
Elke
18 augustus 2015

Super entspanntes Wochenende

waren leider nur für 2 Nächte hier. Hatte die Kamera 1, die sehr liebevoll und komfortabel eingerichtet ist! Das Frühstück ist absolut erstklassig. Sehr schöne und herzliche Atmosphäre! Wir werden auf jeden Fall wiederkommen. Danke für die schönen Tage

Tom und silke
17 augustus 2015

Wieder einmal toll

Wieder mal super war die Zeit vom 10.08.2015 bis 16.08.2015 Das Wetter, der Strand, das Zimmer die wunderbaren Weinabende im Garten, das leckere Frühstück, super.
Wir geben 7 Sterne.

Danke an Anneke und Marja & Fleur “

Ursula & Rainer Feldmann
16 augustus 2015

Heerlijke dagen gehad!

Nog even een paar dagen eruit tijdens de laatste loodjes van de zwangerschap. We wilden lekker een paar dagen naar zee. Al snel kwamen we uit bij jullie B&B. Via de mail was snel alles geregeld.
De weersvoorspellingen waren niet al te best en op een stormachtige zaterdag vertrokken we uit het zuiden richting zee. We warden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en de kamers warden gewezen. Het waren verrassend ruime en nette kamers met mooi uitzicht op de duinen.
De volgende ochtend warden we opgewacht voor het ontbijt. Wat een verrassing! Het ontbrak ons werkelijk aan niets! Er was met veel liefde een ontbijtje klaargemaakt, waar we de hele dag op konden teren. Voor ons dochtertje van 2 stond iedere morgen een bakje yoghurt met smarties klaar, ze heeft de 3 beste ontbijtjes van haar leven gehad   :grin
Ondanks het onstuimige weer hebben we ons prima geamuseerd. Iedere avond kropen we moe, maar voldaan het bed in, wat overigens heerlijk sliep, om de volgende ochtend weer aan zo’n luxe ontbijt aan te schuiven.Anneke en Marja, we bedanken jullie voor de 3 ontzettend leuke dagen en als we weer eens die richting uitgaan, willen we zeker weer bij jullie logeren!!

Het was top!

Fam Helmes
29 juli 2015

Ilse en Feinanda

Een nachtje in jullie B&B was goed geslaagd. Kamer 2 mooi ingericht en schoon. Gezellig ontvangst aan jullie eettafel. Na uit eten geweest bij Paal 16 een goede nacht gehad. En het ontbijt ’s morgens was echt heerlijk. Vers fruit, yoghurt, verse jus d’orange en heerlijke broodjes met beleg. Goed begin van de dag. Super locatie om naar Alkmaar te gaan en de dorpjes Bergen en/of Callantsoog.  Grote plus was de prijs en de kamer en het ontbijt. Wat wil je nog meer in een  B&B die ook nog bij zee is. Wie weet tot ziens. Groeten Ilse en Feinanda
Ilse en Feinanda
3 juli 2015

Alles goed geregeld

We hebben bij jullie een nachtje mogen verblijven, alles keurig verzorgd, een echte aanrader. Na een welkom onthaal met een kopje koffie, werd ons trots de kamer getoond. Mooie kamer met alles er op en er aan. ’s morgens een heerlijk ontbijt met allemaal verse producten. Niets was Marja en Anneke te veel. Wellicht tot een volgende keer!!! Veel succes met jullie B en B.
Marina Jansen
1 juni 2015

heerlijk

Wanneer je je trouwdag wil vieren op een andere locatie dan thuis en daarna je verjaardag, dan zit je bij Marja en Anneke op de beste plek van deze regio.
Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Niets was hun teveel. De omgeving is heerlijk om te fietsen en de restaurants zijn er in overvloed. Wij aten bij Paal 16 op het strand en de volgende dag in Juliana dorp bij Brammetje.
Marja en Anneke, heel erg bedankt 🙂
Edith en Jan Peter
6 april 2015

Wat een heerlijk weekend.

Wat hebben wij genoten dit weekend bij Anneke en Marja in de Riethof. Bij aankomst werden we ontvangen met koffie en thee, je voelt je heel erg welkom. Een gezellige kamer met een heerlijk bed. Het hele huis ziet er heel verzorgt en gastvrij uit. Anneke en Marja hebben precies in de gaten wat je nodig hebt. (Voor ons stonden er wijnglazen klaar) en bij thuiskomst s avonds is er een klein lampje wat je welkom heet. Het ontbijt in de gezellige woonkeuken is fantastisch! Alles er op en eraan. Een weekendje om helemaal bij te komen. Marja en Anneke heel erg bedankt voor alle goede zorgen. Wij komen graag nog eens terug.
Garard en Bernie
29 maart 2015

Wunderschones B & B!

Wir waren im Februar für ein verlängertes Wochenende im B & B de Riethof. Es hat uns wirklich gut gefallen. Das Haus ist wunderschön mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Frühstück war super. Anneke und Marja sind sehr fürsorgliche und aufmerksame Gastgeber. Und Fleurtje übrigens 😉 Das B & B ist ca. 3-5 km von Callantsoog entfernt. Ist es toll, am Strand spazieren zu gehen? Wenn Sie Ruhe und Entspannung suchen, ist es hier. Wir kommen für eine Weile zurück – aber dann sind die Fahrräder inklusive. Bis zum nächsten Mal … 🙂

Miri & Olli
19 februari 2015

Aan te bevelen

Wij hebben twee dagen bij Marja en Anneke gelogeerd. Wij hebben niets dan lof: hartelijke ontvangst, mooie kamers, het hele huis ademt sfeer en gastvrijheid. Het ontbijt was beide keren uitgebreid en erg lekker. Ondanks het minder mooie weer hebben wij twee fijne dagen gehad en wij komen zeker terug.
Anneke en Marja, nogmaals bedankt en tot ziens!
Silvio en Ella Mihaljevic en Marga en Ge
23 augustus 2014

11.08.2014

“Tolle Unterkunft, tolle Gastfreundschaft.,
Geeignete Entfernung zum Strand.
Frühstück genau das Richtige.
– Empfohlen – “

Ingrid und Karl vdB
15 augustus 2014

Wunderbar

Spontan ging ich für ein Wochenende zu Groote Keeten. Die Zeit war kurz und schön. Besonders die schöne und sehr liebevoll gestaltete Unterkunft hat enorm zu meiner Erholung beigetragen. Vielen Dank an die netten Vermieter, die ein tolles Frühstück in einer wunderschönen Umgebung bestellt haben. Ich freue mich auf das nächste Mal.

Elke aus Leverkusen
10 augustus 2014

Wundervolle Tage !!!!

“August 2014
Wir hatten großartige Tage in Groote Keeten. Der Aufenthalt in Anneke und Maja war großartig. Ein tolles Frühstück, ein herzliches Willkommen – einfach wunderbar. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen !!!! L. G.

Ursula & Rainer Feldmann
7 augustus 2014

Gästebuch – Nachricht

“Wir haben ein wunderschönes Wochenende hier verbracht, wir haben das Zimmer geliebt, das Frühstück im Garten war sehr lecker, die beiden Hospitas sind zu allen Zeiten sehr freundlich und hilfsbereit und unser Hund hat sich auch hier sehr wohl gefühlt, weil sie sich mit ihnen angefreundet haben Die beiden Hunde der Vermieterin haben auch eine herzliche Atmosphäre geschaffen, die wir nicht nur mit gutem Gewissen, sondern auch mit Herz empfehlen können.
Vielen Dank nochmal. “

Anna K. aus Bochum
21 juli 2014

Fantastisch!

Ich war mit meinen beiden Söhnen (2 und 9 Jahre) für ein langes Wochenende im Juni im Riethof in Callantsoog und es hat mir sehr gut gefallen. Das Zimmer, das reichhaltige Frühstück, die netten Vermieter, die tollen Hunde – es war großartig. Mein großer Sohn rief mich bei meiner Abreise an, um nächstes Jahr wieder zu buchen, und ich bin mir sicher, dass ich das tun werde ;-).
Juliane mit Ben & Nick
24 juni 2014

Pinkesterweekend

Tijdens het pinksterweekend hebben wij met onze twee dochters van 5 en 8 jaar een nachtje geslapen in bed and breakfast de Riethof.
Wat zijn we hartelijk ontvangen! De kamer was erg ruim en modern. De kinderen vonden het bubbelbad fantastisch en het ontbijt was ook geweldig.
Ook de locatie was top. Ik heb het adres al aan meerdere vrienden en kennissen doorgegeven. En ook wij hopen hier nog wel eens terug te komen!
Jolynca Bouma
22 juni 2014

SUPER!

We hebben genoten in B&B de Riethof. Schitterende kamer met alle comfort om een paar heerlijke dagen door te brengen aan zee. Bovendien een hele gastvrije ontvangst en goede verzorging. Anneke en Marja: bedankt!
We komen graag nog eens terug.”

Peter en Adriana van Dijk
1 juni 2014

Prachtig

Niet alleen de B&B ziet er prachtig uit, maar ook de Website!!! Complimenten!!! )
Maaike
24 april 2014

SCHRIJF ZELF EEN REVIEW

Beschrijf wat u van uw verblijf vond.