't SOP ZEEHONDENTOCHTEN

Met een kleine groep (max. 12 personen) naar de zeehonden voor de kust van Texel, met de sfeer van een privé-tocht. Stap aan boord van Het Sop voor een tocht van één uur (normale tocht) of de Special Tour van anderhalf uur. Omdat Het Sop geen groot schip is, kunnen we vaak dichtbij de zeehonden komen. Nieuwsgierige zeehonden zwemmen soms direct naast de boot. U staat oog in oog met dit wonderlijke dier. Zo maakt u de mooiste foto’s en video’s!

DE KLIMVALLEI DEN HELDER

Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In ons Eco- Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Deze attracties zorgen ervoor dat De KlimVallei iedereen van jong tot oud een leuke uitdaging biedt. Doordat je je steeds tussen de bomen bevindt, heb je het idee een ware Tarzan te zijn, die van boom tot boom zwaait.

BELEEF DE MARINE

Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven. Ontmoet zeehelden, bekijk wapens en uniformen en leer over de ontwikkeling van techniek aan boord.

PAARDRIJDEN OP HET STRAND

Heb je zin in paardrijden over het mooie strand van Callantsoog? Beginners en gevorderden kunnen bij ons met begeleiding strandritten maken. Ook als je nog nooit op een paard hebt gezeten kun je te paard over het strand! Of wil je leren paardrijden? Lessen en strandritten zijn één op één waardoor je persoonlijke aandacht krijgt en op je eigen tempo kunt paardrijden. Onze paarden zijn vrolijke en blije paarden die op een zo natuurlijk mogelijk en diervriendelijke manier gehouden worden. Boerderij de Zandpolder ligt direct achter de duinen dus je bent in 5 minuten met je paard op het strand!

JUTTERSMUSEUM CALLANTSOOG

Juttersmuseum Callantsoog is een museum met bijzondere verzamelingen van gevonden schatten uit de zee. De babyzeemeermin van Callantsoog en de vrolijke interactieve kunstwerken van strandjutter, kunstenaar en zeedichter Challa maken onderdeel uit van de vaste collectie.

FIETSVERHUUR GROOTE KEETEN

Lekker tijdens uw vakantie op de fiets een tochtje maken door het Noord-Hollandse landschap, wie wil dit nu niet? U kunt nu uit heel veel verschillende modellen een keuze maken die precies bij u past.