de Riethof

Bed and Breakfast

 

Altijd iets te doen in en om Groote Keeten!

 

Groote Keeten

Groote Keeten is gelegen aan de kust, in de Kop van Noord-Holland. De badplaats ligt vlak achter de duinen, waardoor het strand vanaf de Riethof makkelijk te bereiken is.

Een uitgestrekt zandstrand kilometers lang. En gemiddeld 100 meter breed. Ruimte genoeg dus om te recreëren. 

Ook de duinenrij is breed, wat u mooie wandelingen of fietstochten door de duinen biedt. Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook in het voor- en naseizoen is Groote Keeten een ideale plek om uw vakantie door te brengen.

 

Het dorp Callantsoog

Callantsoog heeft een gezellig centrum waar je jezelf niet hoeft te vervelen. Rondom het Dorpsplein tref je diverse winkeltjes en horecagelegenheden. Dit alles op loopafstand van het strand, dus als je even genoeg hebt van strand en zee vermaak je jezelf hier zonder meer. Heerlijk slenteren langs winkeltjes of genieten op een terrasje.

In Callantsoog is altijd wel wat te doen! Regelmatig organiseert men activiteiten zoals bijvoorbeeld een Feest 10-daagse, Paasmarkt of kunstroute. Callantsooog heeft 2600 inwoners maar er zijn natuurlijk altijd toeristen op 'bezoek' zodat er het gehele jaar door een vakantiesfeer heerst.

 Lees meer 

Ontdek & beleef Den Helder

Helemaal in de Kop van Noord-Holland ligt de stad Den Helder. Zowel in het noorden, oosten als westen is het omringd door water. Den Helder geniet natuurlijk bekendheid door de Koninklijke Marine en de Marinedagen

De binnenstad kent een groot assortiment winkels en een overdekt winkelcentrum. Je kunt hier heerlijk winkelen en uitblazen op een van de vele terrassen.

 Lees meer 

Anna Paulowna

Als Anna Paulowna op haar mooist is, nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan de polder. Bollenvelden staan in bloei en kleuren en geuren u tegemoet.

Elk voorjaar worden in Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard de Bloemendagen gehouden. Tijdens dit evenement worden ongeveer honderd bloemenmozaïeken in de tuinen tentoongesteld.

 

 Lees meer 

Helderse Vallei

Bij De Helderse Vallei vind je alles voor een actief dagje uit: wandel- en fietsroutes voor het ontdekken van duinen, bos en strand, bijzondere exposities, excursies, kinderfeestjes, klimmen, kanoën en allerlei andere activiteiten.
 
Zowel buiten als binnen zijn er speelmogelijkheden voor jong en oud!

 Lees meer 

Marinemuseum

In het Marinemuseum ervaart u het verleden en het heden van de Nederlandse marine. Uniek zijn de 3 museumschepen, waarvan de onderzeeboot Tonijn de meest opvallende is. Aan boord vertellen oud-bemanningsleden prachtige verhalen.

 

 Lees meer 

De Schoorlse Duinen

 

De Schoorlse Duinen zijn de hoogste en de breedste duinen van Nederland.

Niet bang voor een beetje klimmen en dalen? Bedwing dan de Schoorlse Duinen, Nederlands breedste duingebied met de hoogste duinen én volop ruimte om uit te waaien

 Lees meer 

De Klim vallei

Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In ons Eco- Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen met uitdagende hindernissen op 4 en 8 meter hoogte. Het parcours bestaat uit vier lussen met verschillende moeilijkheidscategorieën.

 Lees meer 

Dagje Texel Ontdekken

Een dagje Texel is de ideale manier om even lekker uit te waaien. Het unieke dagarrangement ‘Dagje Texel Ontdekken', biedt een compleet dagje uit voor jong en oud!

 

 Lees meer 

Het Sop – Zeehondentochten

Met een kleine groep naar de zeehonden, voor de kust van Texel,
met de sfeer van een “Privétocht” waar een beperkt aantal personen mee kan.
Het Sop vaart naar de zandbanken waar de zeehondenpopulatie zich bevindt.

 Lees meer 

 

Bed-en-Breakfast.nl

Laatste berichten

Ursula &Rainer
Urlaub v. 13.-19.08.2018
Leider sind bei der Mail alle Smileys verschwunden :es gibt von uns 5 Sterne und ein Fehler hat sich ein geschlichen.... wir kommen auf jeden Fall wieder. Herzlichst Ursula und Rainer
zondag 19 augustus 2018
Ursula &Rainer
Urlaub v. 13.-19.08.2018
Wieder einmal haben wir eine wunderschöne Woche in Groote Keeten bei Anneke und Maja sowie???? Fleurtje verbracht. Es war herrlich, das Wetter super und das Frühstück köstlich????????????????☕????????????von uns gibt es ????????????????????von fünf. Wir kommen auf jeden Fall wieder. Herzlichst Ursula und Rainer
zondag 19 augustus 2018
Hans en Marianne Roorda
Wij hebben een paar heel aangename dagen doorgebracht in Bed en Breakfast de Riethof. De kamer was heel fijn. Het ontbijt was overvloedig en erg lekker. Een fijn plekje op een rustige locatie. Wij komen zeker terug.
zondag 12 augustus 2018

Webdesign by DvY Design

Copyright © 2014. All Rights Reserved.